Αρίστο εσύ έφυγες νωρίς. Δεν πρόλαβες να διδάξεις την «καινοτομία των μονοπωλίων»!

Διαδοχικές οι παραιτήσεις των βουλευτών της ΝΔ από την προανακριτική για τα Τέμπη: Δεν θέλουν να «σημαδευτούν»

Εκτός προανακριτικής και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

Διαδοχικές οι παραιτήσεις των βουλευτών της ΝΔ από την προανακριτική για τα Τέμπη: Δεν θέλουν να «σημαδευτούν»

Ο ένας μετά τον άλλον οι «γαλάζιοι» βουλευτές που ορίζονται στην Προανακριτική Επιτροπή κατά του Χρήστου Τριαντόπουλου φαίνεται να βρίσκουν λόγο να αποσυρθούν, με αποτέλεσμα η ΝΔ να αναζητεί νέο πρόσωπο για την θέση που όπως φαίνεται κανείς δεν θέλει να αναλάβει.

Αρχικά, ο Γιώργος Κωτσός δήλωσε προσωπικό κώλυμα και αποσύρθηκε. Στη θέση του ορίστηκε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίες επίσης έκανε γνωστό πριν λίγο πως αποχωρεί, επικαλούμενος λόγους υγείας που απαιτούν άμεση χειρουργική επέμβαση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σκυτάλη περνά στη βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου.

Στο μεταξύ, η επιτροπή έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τις εργασίες της αύριο το πρωί στις 10:00.

Η σύνθεση της επιτροπής περιλαμβάνει 14 βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, 3 από το ΠΑΣΟΚ, 2 από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ αντίστοιχα, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα εκπροσωπούνται από έναν βουλευτή το καθένα.

Όσο για τη θέση του προέδρου, το πιθανότερο σενάριο είναι να αναλάβει ο Παναγιώτης Καπάτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.