ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η πολιτική του τρόμου: Πώς μια συνηθισμένη κακοκαιρία μετατρέπεται σε εργαλείο τρομοκράτησης του πληθυσμού

Πώς κάποιες βροχές γίνονται αφορμή εισηγήσεων για να «περιορίσουν» οι πολίτες τις μετακινήσεις τους

Η πολιτική του τρόμου: Πώς μια  συνηθισμένη  κακοκαιρία μετατρέπεται σε εργαλείο τρομοκράτησης του πληθυσμού

Διαστάσεις παράνοιας παίρνει η τρομοκρατία απέναντι σε μια συνηθισμένη κακοκαιρία στα τέλη Αυγούστου η οποία θα έχει και… βροχές.

Με πηχυαίους τίτλους τύπου «ψυχρή λίμνη» και οι «100 ώρες» της κολάσεως τα ΜΜΕ σκορπούν κυριολεκτικά τον τρόμο συστήνοντας μάλιστα –μέσω του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου-  οι πολίτες να αυτόπεριορίσουν τις μετακινήσεις τους!

Το κλίμα αυτό της τρομοκρατίας του καιρού έχει ξεκινήσει εδώ και δύο έως τρεις ημέρες βομβαρδίζοντας καθημερινά με δημοσιεύματα για την «ανείπωτη» καταστροφή που έρχεται…

Μάλιστα ο  υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στη βάρδια του οποίου κάηκε η Αττική από τις φωτιές συγκάλεσε συσκέψεις επί συσκέψεων  με Περιφέρειες, Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις και πάει λέγοντας.

Τι κι αν στην Κάσο η Ελλάδα υποχώρησε κατά κράτος στις τουρκικές απαιτήσεις; Τι κι αν η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου μάλλον οδεύει προς ακύρωση αφού η Τουρκία δεν επιτρέπει σε δύο άλλα ανεξάρτητα κράτη να πραγματοποιήσουν ένα έργο οικονομικής σημασίας, αφού έχει δηλώσει ότι «κανένα έργο δεν θα πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς την συναίνεση ή την συμμετοχή της»!

Τι κι αν στην «χώρα» μέσα σε τρεις μόνο μήνες (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος) έχουν εισβάλλει 10.000 αλλοδαποί;

Μια συνηθισμένη  κακοκαιρία είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα και μάλιστα της δίνεται χαρακτήρας καταστροφής.

Πως μπορεί να επιβιώσει αυτός ο τόπος  με τέτοιο επίπεδο σοβαρότητας ή καλύτερα μη-σοβαρότητας;

Πολύ δύσκολα αφού το τροπάριο  είναι γνωστό: Σε οποιαδήποτε κακοκαιρία κολλούν από δίπλα τη λέξη «ακραία», σε συνδυασμό με «την κλιματική αλλαγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η απαραίτητη «συνταγή» προκειμένου να αναδείξουν την ατζέντα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.