ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Αποστολάκης: Για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο;

Ο πρώην ένθερμος υποστηρικτής του Σ.Κασσελάκη φαίνεται βαθιά ενοχλημένος

Ε.Αποστολάκης: Για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο;

Για ποιο λόγο ο ναύαρχος  Ε.Απσοτολάκης έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο και δη  από όσα εξελίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ; Ο ναύαρχος ο οποίος διατηρούσε στενές σχέσεις με τον Στέφανο Κασσελάκη, έχει  αποστασιοποιηθεί πλέον από τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να παραμείνει έτσι κάνοντας την αυτοκριτική του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληρ4οφορίες ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας (στη δεύτερη κυβένρηση του Αλέξη Τσίπρα) είναι ενοχλημένος τόσο από την κατάληξη των πραγμάτων με τον Σ.Κασσελάκη ο οποίος αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών όσο και από ένα τηλεφώνημα που έκανε ο τελευταίος σε οικονομικό παράγοντα προσκειμένου να πείσει τον  ναύαρχο να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα ότνας βουλευτής Επικρατείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόσυρση της στήριξης του Αποστολάκη προς το πρόσωπο του Κασσελάκη είναι μεν δεδομένη, αλλά είναι άγνωστες οι επόμενες κινήσεις του ναυάρχου σε ότι αφορά τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.