ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Μασκ: «Οι θάνατοι στην Ελλάδα είναι διπλάσιοι κατ’ έτος από τις γεννήσεις»!

«Ο Μασκ να αγοράσει την Ελλάδα και να την κάνει μεγάλη ξανά» γράφουν χρήστες στο «X»

Ε.Μασκ: «Οι θάνατοι στην Ελλάδα είναι διπλάσιοι κατ’ έτος από τις γεννήσεις»!

Δυσάρεστα έκπληκτος είναι ο Έλον Μασκ βλέποντας την δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας και αφού διάβασε τα σχετικά στατιστικά στοιχεία που αναφέρουν ότι οι θάνατοι κατ’ έτος στην χώρα μας είναι διπλάσιοι από τις γεννήσεις!

Ο Έλον Μασκ, έκανε μια ανάρτηση για τις γεννήσεις και τους θανάτους στην Ελλάδα παραθέτοντας ανάρτηση άλλου χρήστη του «X».

Ο επικεφαλής της SpaceX, της Tesla και του Χ, πατέρας 11 παιδιών, δισεκατομμυριούχος που ζει στις ΗΠΑ, φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να πιστέψει ότι οι θάνατοι στην Ελλάδα, είναι διπλάσιοι από τις γεννήσεις.

Στο tweet που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν απ’όσα παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα».

Παραθέτει, δε, ανάρτηση δημοσιογράφου στην οποία επικαλείται δημοσίευμα από την Express.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανάρτηση νέα στοιχεία προβλέπουν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί απότομα έως και 25% έως το 2070.

Συνεχίζει λέγοντας πως:

«Το 2022, η χώρα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τις 140.000.

Οι οικονομικές προκλήσεις, οι χαμηλοί μισθοί και η υψηλή ανεργία έχουν οδηγήσει πολλούς νέους Έλληνες στο εξωτερικό, επιδεινώνοντας την κρίση.

Το ποσοστό γεννήσεων στην Ελλάδα είναι πλέον μόλις 1,32 γεννήσεις ανά γυναίκα, οδηγώντας σε γήρανση του πληθυσμού.

Η κυβέρνηση έχει εισαγάγει φορολογικά κίνητρα και μέτρα στήριξης της οικογένειας για την καταπολέμηση της τάσης, με τους αξιωματούχους να την αποκαλούν τη “μεγαλύτερη απειλή” του έθνους».

Όπως ήταν λογικό τα σχόλια «έπεσαν βροχή» με έναν από τους χρήστες να γράφει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μασκ να αγοράσει την Ελλάδα και να την κάνει μεγάλη ξανά», παραφράζοντας την φράση της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ: «Make America great again».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.