
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη, καθώς με απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αφαιρείται η εποπτεία της ανάκρισης από την εισαγγελέα Λάρισας, Σοφία Αποστολάκη, της χαροκαμένη μάνας που ο γιος της Βασίλης Καλογήρου, βρέθηκε νεκρός πριν από λίγες εβδομάδες κάτω από μυστήριες συνθήκες.
Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», την υπόθεση αναλαμβάνει ο αντιεισαγγελέας Λάρισας Λάμπρος Τσόγκας ως αρχαιότερος Αντιεισαγγελέας Εφετών Λάρισας.
Τι αναφέρει εσωτερικό έγγραφο
«Ενόψει της ανάγκης συνεχούς, αδιάλειπτης εποπτείας εκ μέρους του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας στην υπόθεση των Τεμπών σε συνδυασμό με την επί μακρόν δικαιολογημένη απουσία της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας κας Σοφίας Αποστολάκη σας αναθέτουμε την εποπτεία της υπόθεσης», σημειώνεται στην ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιήθηκε στον κ. Τσόγκα ότι αναλαμβάνει την υπόθεση.
Η Σοφία Αποστολάκη ως Εισαγγελέας Λάρισας δεν διενεργεί τις ανακρίσεις, αλλά έχει την υψηλή εποπτεία για όλες τις ανακριτικές πράξεις που διενεργούνται στη Λάρισα. Κατά πάσα πιθανότητα της αφαιρέθηκε η υπόθεση των Τεμπών ώστε να τρέξει πιο γρήγορα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.