Τώρα, εμένα γιατί αντί να μου μυρίζει άνοιξη μου «μυρίζουν» εκλογές;

Έγκλημα στα Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (φωτο)

Η συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 έξω από τα κεντρικά γραφεία

Έγκλημα στα Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (φωτο)

Ξεκάθαρο μήνυμα πως το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί στέλνουν εκατοντάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train το απόγευμα της Πέμπτης.

Πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες ένωσαν τις φωνές τους σε μια ακόμη δυναμική διαμαρτυρία.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00, με ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ να έχει παραταχθεί μπροστά από το κτίριο της οδού Πετμεζά.

Οι διαδηλωτές ύψωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την ατιμωρησία και τις ευθύνες που  δεν έχουν ακόμη αποδοθεί για το έγκλημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.