ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελβετική «αποθήκη» μεταναστών Ελλάδα και Κύπρος: Η Ζυρίχη πληρώνει την ελληνική κυβέρνηση για να τους κρατά εδώ

Πακτωλός χρημάτων για την διαμονή των παράνομων μεταναστών στην χώρα

Ελβετική «αποθήκη» μεταναστών Ελλάδα και Κύπρος: Η Ζυρίχη πληρώνει την ελληνική κυβέρνηση για να τους κρατά εδώ

Η Ελβετία βρήκε στο πλευρό της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη ένας σύμμαχο για να διαχειριστεί το δικό της πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης, επ’ αμοιβής.

Έτσι μετά τα 50 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε σε εφαρμογή του πρώτου μνημονίου Ελλάδας-Ελβετίας και Ελβετίας-Κύπρου τώρα έρχεται  το νέο μνημόνιο που δίνει ακόμα 70 εκατομμύρια Ελβετικά Φράγκα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία για να συνεχίσουν να μένουν στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες.

Βέβαια σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, σπίτια και επιδόματα για χρονική διάρκεια μεταξύ 2025-2029! 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισπράττει για να μην φύγουν οι παράνομοι του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και από οποιαδήποτε χώρα και καταλήξουν στην Ζυρίχη.

Όσο αυτό επιτυγχάνεται, οι Ελβετοί κρατούν τις συγκεκριμένες συμφωνίες ενεργές ενώ όπως φαίνεται το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τον Όλαφ Σολτς.

Θα δώσει λεφτά στην κυβέρνηση για να στείλει πίσω τους Αφγανούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη παράνομων μεταναστών, πολλοί από τους οποίους είναι επικίνδυνοι ισλαμιστές, γιατί ακριβώς εισπράττει έναν πακτωλό χρημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.