ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Εμφάνισαν» και τον θείο του Σ.Κασσελάκη: «Εγώ είμαι μητσοτακικός και ο πατέρας του είναι βενιζελικός»

Ο Γιάννης Κασσελάκης ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ

«Εμφάνισαν» και τον θείο του Σ.Κασσελάκη: «Εγώ είμαι μητσοτακικός και ο πατέρας του είναι βενιζελικός»

Ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του Στέφανου Κασσελάκη, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον 35χρονο υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον πατέρα του, Θεόδωρο Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Κασσελάκης ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ, νυν υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά και θείος του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς είναι πρώτος ξάδελφος του πατέρα του 35χρονου που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου.

«Για να μην ακούγονται διάφορα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά. Μετά πήγε στην Αθήνα όπου και περάτωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά του, ο οποίος προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

«Από άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη αλλά και με τον κόσμο που ανήκει σε αυτόν τον χώρο γιατί πρέπει να γνωρίσουμε το πώς αντιδρά ο κόσμος. Εγώ ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και είμαι Μητσοτακικός οπότε καταλαβαίνετε πως έχουμε μια απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύω πως οποιασδήποτε δημοκρατική φωνή αξίζει να την παρακολουθήσουμε».

Fake η «γιαγιά» του Σ.Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι χθες (19/9) εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή μια γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε ως τη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση λέγοντας ότι: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.