ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Επιμένει ο Α.Γκλέτσος για την εισαγωγή ιερόδουλων για τους παράνομους μετανάστες: «Θα επανέλθω με επιστημονική μελέτη»

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Επιμένει ο Α.Γκλέτσος για την εισαγωγή ιερόδουλων για τους παράνομους μετανάστες: «Θα επανέλθω με επιστημονική μελέτη»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος συνεχίζει να επιμένει για την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες που κατάγονται οι παράνομοι μετανάστες, καθώς το πρωί της Τρίτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή προανήγγειλε ότι θα φέρει επιστημονική μελέτη που θα αποδεικνύει την ορθότητα της άποψής του.

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση», επέμεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αν και παραδέχθηκε ότι «ίσως να μην έχει ειπωθεί σωστά».

«Θα επανέλθω με μελέτη, με επιστημονική μελέτη», πρόσθεσε.

Η πρόταση για εισαγωγή ιερόδουλων

Ο κ. Γκλέτσος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, όταν πρότεινε την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες των παράνομων μεταναστών, ώστε οι τελευταίοι να μπορούν να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και να μη «γίνονται φονιάδες», καθώς «η τεστοστερόνη τους ανεβαίνει στο κεφάλι και καταφεύγουν στη βία».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι «οι οίκοι αντοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν γυναίκες σεξεργάτριες από τα δικά τους μέρη, για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε γι’ αυτό το θέμα, οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.