ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Επίθεση του Θ.Πλεύρη στην ηγεσία του Ελληνικού Στρατού γιατί επέτρεψε στον Σ.Κασσελάκη να παρελάσει

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέλασε στον κεντρικό δρόμο της Θήβας, στο πλαίσιο τον εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Επίθεση του Θ.Πλεύρη στην ηγεσία του Ελληνικού Στρατού γιατί επέτρεψε στον Σ.Κασσελάκη να παρελάσει

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο «Χ» επιτέθηκε στην ηγεσία του Ελληνικού Στρατού γιατί επέτρεψε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να συμμετάσχει σε άγημα το οποίο παρέλασε για την 25η Μαρτίου στη Θήβα.

Σε ανάρτησή του στο «X» (πρώην Twitter), ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επικρίνει την ηγεσία του Στρατού, για τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο άγημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέλασε στον κεντρικό δρόμο της Θήβας, στο πλαίσιο τον εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε σε στρατιωτικό άγημα 36 νεοσύλλεκτων του Κέντρου Εκπαίδευσης στη Θήβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.