Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Έρημη πόλη ο Βόλος: Έκλεισαν όλα στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών (φωτο)

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σε πολλές πόλεις της χώρας

Έρημη πόλη ο Βόλος: Έκλεισαν όλα στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών (φωτο)

Με έρημη πόλη μοιάζει σήμερα ο Βόλος, αφού όλα τα καταστήματα, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία έχουν κλείσει στη μνήμη των 57 νεκρών του εγκλήματος των Τεμπών.

Οι κάτοικοι του Βόλου, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr ενωμένοι και αποφασισμένοι, προετοιμάζονται για μια κινητοποίηση που αναμένεται να γράψει ιστορία. Όλες οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και η πόλη βρίσκεται σε αναμονή.

Το μόνο που απομένει είναι η στιγμή που οι χιλιάδες πολίτες θα ξεχυθούν στους δρόμους, διαμορφώνοντας ένα συγκλονιστικό ποτάμι διαμαρτυρίας, ζητώντας δικαιοσύνη για τα 57 θύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.