ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Καραμέρος σε Ν.Φίλη: «Εσείς αμφισβητούσατε τη γενοκτονία των Ποντίων!» (βίντεο)

Οι τόνοι οξύνθηκαν ανάμεσα στον Γιώργο Καραμέρο και τον Νίκο Φίλη σε εκπομπή του Action24

Γ.Καραμέρος σε Ν.Φίλη: «Εσείς αμφισβητούσατε τη γενοκτονία των Ποντίων!» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action 24, προσκεκλημένοι ήταν ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Φίλης από τη Νέα Αριστερά, όπου οι συζητήσεις κάποια στιγμή έγιναν απότομα πολύ έντονες.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός παιδείας έκανε αναφορά στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα, με τον Γιώργο Καραμέρο να απαντάει «Αφήστε τον Τσίπρα, του τρώγατε τα συκώτια 15 χρόνια», με τον Νίκο Φίλη να λέει «Ο κ. Καραμέρος είναι στην πορεία, δεν είναι σε αυτή την υπόθεση», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντάει «Έχετε δίκιο, είμαι απ’ αυτούς που του κλείνατε την πόρτα στα μούτρα 10 χρόνια, ευτυχώς που υπήρχε ο Τσίπρας και μετά ο Κασσελάκης».

Η κουβέντα συνεχίστηκε, με τον Νίκο Φίλη να κάνει αναφορά στον όρο πατριωτική αριστερά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει μη πατριωτική αριστερά, για να του απαντήσει ο Γιώργος Καραμέρος «Εσείς αμφισβητούσατε τη γενοκτονία των Ποντίων, ευτυχώς πια μπορώ και περπατάω άνετα στο Μενίδι». 

Δείτε το απόσπασμα: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.