ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Γ.Λοβέρδος: «Υπάρχουν και τενεκέδες ανάμεσα στους 158 βουλευτές της ΝΔ – Το 41% δημιούργησε αλαζονεία» (βίντεο)

Έστρεψε τα «βέλη» του και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, λέγοντας πως είναι ενάντια σε αυτή την τακτική

Γ.Λοβέρδος: «Υπάρχουν και τενεκέδες ανάμεσα στους 158 βουλευτές της ΝΔ – Το 41% δημιούργησε αλαζονεία» (βίντεο)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κανάλι της Βουλής, τόνισε πως «υπάρχουν και τενεκέδες ανάμεσα στους 158 βουλευτές της ΝΔ».

Παράλληλα, ανέφερε πως «δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στην ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία», προσθέτοντας πως «αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι» και διαμηνύοντας πως «αυτοί εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαληκέψουν».

Στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος, έστρεψε τα «βέλη» του και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, λέγοντας πως είναι ενάντια σε αυτή την τακτική.

«Είμαι σφόδρα εναντίον των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο», σημείωσε.

Ερωτώμενος για «μετεγγραφές» από το ΠΑΣΟΚ στην «γαλάζια παράταξη», τόνισε πως κάποια στελέχη είναι άξια και καλώς έχουν έρθει. Ωστόσο, άφησε αιχμές για στέλεχος που όπως είπε «έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και τη είδα την επομένη των εκλογών σε Γενική Γραμματέα σε υπουργείο».

«Δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον αέρα μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη», ανέφερε με νόημα, ενώ πρόσθεσε πως το δίλημμα δεξιά ή κέντρο είναι ψευδεπίγραφο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ο λαός το μόνο που μας είπε είναι λύστε τα προβλήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Λοβέρδος διαφώνησε και με την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα περί «Πύρρειο νίκης», λέγοντας στην περίπτωση της κυβέρνησης «τα πράγματα είναι ανατάξιμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.