ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Η Α.Λατινοπούλου στη σύνοδο της ευρωομάδας «Πατριώτες για την Ευρώπη»: «Η Τουρκία ο μεγάλος λαθροδιακινητής»

Ηχηρή παρέμβαση της προέδρου της Φωνής Λογικής

Η Α.Λατινοπούλου στη σύνοδο της ευρωομάδας «Πατριώτες για την Ευρώπη»: «Η Τουρκία ο μεγάλος λαθροδιακινητής»

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, η ευρωομάδα «Πατριώτες για την Ευρώπη» πραγματοποίησαν την πρώτη τους Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου ηχηρή παρέμβαση πραγματοποίησε η Ευρωβουλευτής και Προέδρου της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία και έθεσε τις κόκκινες γραμμές για την παράνομη μετανάστευση.

Η κα Λατινοπούλου τόνισε:

«Την επιτακτική ανάγκη για τη δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών σε ακατοίκητα νησιά, επτασφράγιστα σύνορα και διακρατικές συμφωνίες με χώρες της Αφρικής ώστε να μεταφέρονται εκεί οι λαθρομετανάστες.

Την απαγόρευση σε όποιον εισβάλει παράνομα σε ευρωπαϊκό έδαφος να έχει το δικαίωμα ασύλου καθώς και την εφαρμογή άμεσης διαδικασίας απέλασης.

Τον βρώμικο ρόλο της Τουρκίας στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, εκφράζοντας ανησυχίες για τις σοβαρές του επιπτώσεις στην Ευρώπη.”

Ξεκαθάρισε σε υψηλούς τόνους πως όποιος υποστηρίζει την Τουρκία, η οποία οργανώνει τις λαθρομεταναστευτικές ροές με τη βοήθεια των ΜΚΟ προς την Ελλάδα, αυτομάτως βρίσκεται απέναντι στην Ελλάδα και τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και σε αυτό θα είναι αμείλικτη.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν ενωμένοι απέναντι στους οραματιστές της ισλαμοποίησης και της πολυπολιτισμικής Ευρώπης.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
           
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.