ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ΕΟΝ μαζί με το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ στην αντικατοχική πορεία της Αθήνας κατά του Ψευδοκράτους (φώτο)

«Η Μεγαλόνησος δεν εκποιείται και δεν καθίσταται αντικείμενο ούτε συναλλαγής ούτε δολίων διαπραγματεύσεων προς εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας»

Η ΕΟΝ μαζί με το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ στην αντικατοχική πορεία της Αθήνας κατά του Ψευδοκράτους (φώτο)

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία (ΕΟΝ) μαζί με το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, συμμετείχε χθες Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στην αντικατοχική πορεία της Αθήνας κατά του Ψευδοκράτους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα 15/11/2023, 40 ολόκληρα συμπληρωμένα έτη από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους του Ντενκτάς στην Κύπρο, δεν υποκύψαμε, δεν συνθηκολογήσαμε και δεν συστρατευθήκαμε με την αναγνώριση της κατοχής, λεηλασίας και νοσφίσεως της γής των προγόνων μας.

Απέναντι στους ενδοτικούς, τους νενέκους και τους μικροαστούς που κοιτούν μιά ζωή την πάρτυ τους, η Ε.Ο.Ν. Αθηνών εδραία στις διδαχές των πατέρων μας, αμετακίνητη στο αγωνιστικό φρόνημα των νεκρών ηρώων μας συμμετέσχε και φέτος στη Μεγάλη Αντικατοχική Πορεία στην Αθήνα μαζί με το αυτάδελφο ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ των Κυπρίων φοιτητών που πρεσβεύουν την ατόφια Ιδέα της βαθυσκίου Δρυός του Έθνους μας, Γεωργίου Γρίβα Διγενή.

Μπροστά από την Τουρκική Πρεσβεία δόθηκε και πάλι η ηχηρά, ασυμβίβαστη και στεντορεία απάντηση της Νεολαίας που διψά για Λευτεριά και Πατρίδα, ότι δηλαδή η Μεγαλόνησος δεν εκποιείται και δεν καθίσταται αντικείμενο ούτε συναλλαγής ούτε δολίων διαπραγματεύσεων προς εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας.

Από την Κερύνεια έως την Κορυτσά οι Έλληνες νέοι παλεύουν και θα μάχονται αείποτε και συνεχώς μέχρι η Απελευθέρωση και η Ένωση των αλύτρωτων πατρίδων με την Μάνα να γίνει από ευσεβής πόθος ενυλωμένη πραγματικότητα. Το χρέος μας απέναντι στην έμπλεη αίματος, θυσιών και πόνου ιστορία μάς οδηγεί, μάς κατευθύνει και μάς ρυθμίζει την αιωνία στάση Αντιστάσεως υπέρ βωμών και εστιών!

Κάτω τα χέρια Ομοσπονδιακοί!

Η Κύπρος είναι ελληνική!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.