ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η κυβέρνηση απαγόρευσε συγκέντρωση κατά της πολιτικής της από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων και άλλων οργανώσεων πολιτών

Θα συγκεντρώνονταν την 1η Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβερνητικής πολιτικής ισοπέδωσης της χώρας

Η κυβέρνηση απαγόρευσε συγκέντρωση κατά της πολιτικής της από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων και άλλων οργανώσεων πολιτών

Απαγορεύθηκε, τυπικά με απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, αλλά ουσιαστικά με εντολή της κυβέρνησης, η διαδήλωση την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στην πλατεία Συντάγματος χιλιάδων πολιτών που διοργάνωναν τα  μέλη του κινήματος «Συντακτική Εθνοσυνέλευση – Άμεση Δημοκρατία» καθώς και η πραγματοποίηση προσυγκέντρωσης την ίδια ημέρα, στις 10:30, από μέλη της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων».

Όπως διευκρινίζει η ΕΛΑΣ, «η συγκεκριμένη απαγόρευση επιβάλλεται, αφ΄ ενός επειδή οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει και αφετέρου γιατί από τη διεξαγωγή τους εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής τους».

Ειδικά η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων είναι από τις βασικές αντιστασιακές οργανώσεις πολιτών από την εποχή των Μνημονίων με έντονη πολιτική δράση.

Και έχουν επανειλημμένα στοχοποιηθεί και από τις κυβερνήσεις των Μνημονίων και τον μνημονιακό Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό.

Βασική τους στόχευση η ανατροπή των πολιτικών υποτέλειας στους δανειστές και η ανάδειξη πραγματικά δημοκρατικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέλη της είναι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και από τότε που ανακοίνωσαν το 2013 ότι «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ’επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας», έγιναν εχθροί των κυβερνήσεων και του φιλοκυβερνητικού Τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.