ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Είμαι ο Στέφανος»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ο.Γεροβασίλη μπήκε κατά λάθος σε συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και… καταχειροκροτήθηκε!

Τι ακριβώς συνέβη

Η Ο.Γεροβασίλη μπήκε κατά λάθος σε συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και… καταχειροκροτήθηκε!

Ένα αμήχανο, όσο και διασκεδαστικό σκηνικό έλαβε χώρα σήμερα στο κτήριο της Βουλής, την ώρα που στην αίθουσα της Γερουσίας βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και ξεπρόβαλλε η… Όλγα Γεροβασίλη!

Η εξήγηση είναι απλή, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τη συζήτηση στην ίδια αίθουσα της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας υπό τον Γιώργο Γεραπετριτη και επέστρεψε σε αυτή, νομίζοντας πως συνεχίζεται.

Το… ζουμί της υπόθεσης, ωστόσο, βρίσκεται το τι ακολούθησε με το που οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα αντίκρυσαν τον «εχθρό»: ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, της είπε «είδατε το φως το αληθινό», με τον υπουργό Υγείας που παρείχε την ενημέρωση στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του να προσθέτει «καλοδεχούμενη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν, όλοι μαζί οι «γαλάζιοι» βουλευτές βάλθηκαν να χειροκροτούν την πολιτική τους αντίπαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.