ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Θ.Τζάκρη «ξαναχτύπησε» με νέα ατάκα – «Όλα τα ‘χε η Μαριορή» είπε στους αγρότες – Το σχόλιο του Σ.Κασσελάκη

Ο διάλογος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Agrotica και η παρέμβαση της Τζάκρη

Η Θ.Τζάκρη «ξαναχτύπησε» με νέα ατάκα – «Όλα τα ‘χε η Μαριορή» είπε στους αγρότες – Το σχόλιο του Σ.Κασσελάκη

Με νέα ατάκα «ξαναχτύπησε» η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπόρεσε να το αφήσει… ασχολίαστο.

Το περιστατικό έγινε στην 30ή έκθεση Agrotica, όπου βρέθηκε ο Σ.Κασσελάκης με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ενημερώθηκε σε περίπτερο για τις καινοτόμες εφαρμογές τον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης.

Κάποια στιγμή, ο άνθρωπος στο περίπτερο άρχισε να μιλά για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια, με τον Σ.Κασσελάκη να ρωτά «σας ειρωνεύτηκαν;» και να παίρνει την απάντηση «όχι ακριβώς».

Τότε ήταν που, η Θεοδώρα Τζάκρη αποφάσισε να παρέμβει σε πιο λαϊκό τόνο, λέγοντας ότι τον αντιμετώπισαν με τη λογική του «Όλα τα είχε η Μαριορή».

Ο Σ.Κασσελάκης γέλασε, κοίταξε προς την κυρία Τζάκρη και της είπε «Όλες αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; Όλο εκφράσεις είσαι τελευταία».

«Είναι μέσα από τον λαό είπε η Ράνια Θρασκιά και άλλοι παριστάμενοι ανέφεραν ότι η φράση προέρχεται από την κοινωνία. «Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ» σχολίασε ο κ. Κασσελάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απορία του Σ.Κασσελάκη ασφαλώς αφορούσε και την περασμένη ατάκα της κυρίας Τζάκρη, που άφησε σύξυλους τους ακροατές, παραδεχόμενη ότι «η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.