ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κ.Καινούργιου για συνέντευξη Σ.Κασσελάκη σε Fipster: «Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δ.Μπάρκα κι εγώ – Χέσ@@καν»

«Όντως ο Σ.Κασσελάκης είναι φίλος του πρώην συντρόφου μου»

Κ.Καινούργιου για συνέντευξη Σ.Κασσελάκη σε Fipster: «Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δ.Μπάρκα κι εγώ – Χέσ@@καν»

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον YouTuber, Fipster αναφέρθηκαν τα ονόματα της Κατερίνας Καινούργιου όπως και του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, αλλά και της Δανάης Μπάρκα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι φίλος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» την επομένη της συνέντευξης.

«Εμένα δεν με πείραξαν αυτά που είπε για μένα. Όντως είναι φίλος του πρώην συντρόφου μου, δεν έχει να κάνει, και τον γνωρίζει χρόνια από το σχολείο. Και μια χαρά τον έχω δει τον Στέφανο πολλές φορές έξω και έχω καλή σχέση μαζί του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε μια συζήτηση που είχαν στο πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον συνεργάτη της, Γιάννη Πουλόπουλο αν του άρεσε η συνέντευξη με εκείνον να απαντάει «ναι».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έκανε μια αναφορά στην ερώτηση που έκανε ο Fipster στον Στέφανο Κασσελάκη, για τις σχέσεις Καινούργιου – Μπάρκα με έμμεση αναφορά στην περίοδο που η Μπάρκα εθεάθη με τον Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν φιλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου. Χέστηκαν – συγγνώμη για την έκφραση! Πια δεν νοιάζουν κι εμάς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.