
Ο Κώστας Λακαφώσης μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε πως «το Πανεπιστήμιο της Γάνδης δεν απάντησε σε εμένα για το πόρισμα αλλά στον ΕΟΔΑΣΑΑΜ».
«Ο κ. Παπαδημητρίου, βρέθηκε σε μία διαδικασία με πάρα πολύ μεγάλη πίεση και δεν μπόρεσε να αντέξει», ανέφερε ο Κώστας Λακαφώσης.
Το μέλος της επιτροπής εμπειρογνώμων των οικογενειών του εγκληματος στα Τέμπη μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως: «Το απαντητικό mail από τον καθηγητή Μέρσι του Πανεπιστημίου της Γάνδης, δεν εστάλη σε εμένα αλλά στην επιτροπή. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είμαι μέλος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, είμαι ελεγχόμενος».
Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι: «Η συνεννόηση έγινε από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ και τον καθηγητή, μετά, έγινε η επικοινωνία με εμένα, για να έχει πρόσβαση στα στοιχεία που είχα εγώ».
Ο Κώστας Λακαφώσης είπε πως έχει λάβει γνώση για μία επιστολή από συγγενή θύματος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Χ.Σταϊκούρας τον είχε βάλει στην επιτροπή για να καλύψει την κυβέρνηση.
Σε ό,τι αφορά τις διαφορές μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας και εμπειρογνωμόνων, ανέφερε ότι προσπαθεί να κρατήσει ουδέτερη στάση.
Μιλώντας για την επιστημονική του κατάρτιση, είπε πως σε λίγες ημέρες που θα καταθέσει τα έγγραφα που πιστοποιούν τις σπουδές του, τότε περιμένει από όλους όσοι τον έχουν κατηγορήσει, μία δημόσια συγγνώμη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.