ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Aπίθανες θεωρίες από τον Κ.Μητσοτάκη: «Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών απειλεί ήδη τις παράκτιες οικονομίες και κοινωνίες»

Στο πλαίσιο των αφηγημάτων περί κλιματικής κρίσης, στην Ολομέλεια της Συνόδου του ΟΗΕ

Aπίθανες θεωρίες από τον Κ.Μητσοτάκη: «Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών απειλεί ήδη τις παράκτιες οικονομίες και κοινωνίες»

Θεωρίες όχι απλώς ψευδείς και ανυπόστατες, αλλά και επικίνδυνες για την κοινωνική και οικονομική γαλήνη, διατυπώθηκαν από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη στην στην Ολομέλεια της Συνόδου του ΟΗΕ για το κλίμα: «Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών απειλεί ήδη τις παράκτιες οικονομίες και κοινωνίες. Tο 37% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε ακτίνα 100 χλμ. από τις ακτές. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αγνοήσουμε αυτή την απειλή»!

Πού την έχει δει την άνοδο της στάθμης των θαλασσών στην Ελλάδα, γιατί πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ακόμα, είναι κάτι που θα πρέπει να εξηγήσει αυτός ή οι συνεργάτες του.

«Πολλά κράτη θα δουν τη δική τους έκταση να πλημμυρίζει, ενώ οι ζωές των ανθρώπων θα τίθενται σε κίνδυνο» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά δεν είπε σε ποια κινηματογραφική ταινία τα είδε όλα αυτά.

Γιατί στην πραγματικότητα, μόνο οι εξτρεμιστές οικοτρομοκράτες τολμούν να διατυπώσουν τέτοιες θεωρίες-ανέκδοτα…

Βέβαια, το κόλπο της κλιματικής αλλαγής είναι μεγάλο και τα λεφτά πολλά, οπότε ας μην αναζητούμε το «τι» και το «πώς» όταν το έχουμε μπροστά μας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.