ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Ζουράρις: «Ο Α.Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ο Σ.Κασσελάκης είναι σούργελο;»

«Μου αρέσει το ύφος του Π.Πολάκη, κι εγώ έτσι ήμουν στα νιάτα μου»

Κ.Ζουράρις: «Ο Α.Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ο Σ.Κασσελάκης είναι σούργελο;»

Ο πρώην βουλευτής Κώστας Ζουράρις, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (25/9), τόνισε πώς «ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι είναι σούργελο ο Στέφανος Κασσελάκης;».

Όπως είπε «70 χρόνια έχω διδάξει πολιτική επιστήμη. Στην θεωρία υπήρχε τόσα χρόνια αριστερά, δεξιά και το κέντρο. Τώρα με τον Κασσελάκη έχουμε τέταρτη κατηγορία. Έχουμε αριστερά, δεξιά, κέντρο και σούργελο».

«Σούργελο ο Κασσελάκης;» κλήθηκε να διευκρινίσει ο κ. Ζουράρις ο οποίος απάντησε «εντελώς».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο Τσίπρας συμμετείχε στο εναρκτήριο λάθος με την επιλογή Κασσελάκη για το Επικρατείας. Δεν κατάλαβε ότι είναι σούργελο; Ακόμα και η γλώσσα του σώματός του είναι σουργελοειδής. Εγώ στη θέση του θα επενέβαινα».

Κατά την ανάλυση του Κώστα Ζουράρι, πρώτος στόχος της αριστεράς δεν είναι η κατάληψη της εξουσίας: «Γιατί να γίνει κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ; Η αριστερά δεν είχε ως πρώτο στόχο την κατάληψη της εξουσίας. Είχε στόχο την παρέμβαση στα πράγματα. Δεν είναι το πρωτεύον η εξουσία για την αριστερά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά, τέλος, τον Παύλο Πολάκη, είπε ότι «μου αρέσει το ύφος του, κι εγώ έτσι ήμουν στα νιάτα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.