Αναφερόμενος στην αγορά χαλιών στο υπουργείο Τουρισμού για το γραφείο της υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, είπε σήμερα ότι «πρέπει να δείχνουμε μεγάλη προσοχή όταν ξοδεύουμε τα λεφτά του κράτους, ακόμα και όταν πρόκειται για 1 ευρώ, γιατί είναι λεφτά των πολιτών που πληρώνουν φόρους».

">

Ο Παύλος Μαρινάκης πήρε αποστάσεις από την Όλγα Κεφαλογιάννη λέγοντας ότι «είναι ένα μήνυμα και για το από δω και πέρα και αφορά όλους, όταν μιλάμε για χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού ασχέτως αν αυτά είναι περισσότερα ή λιγότερα, έστω και για 1 ευρώ χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Είναι λεφτά των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν φόρους. Όλοι αξιολογούμαστε σε αυτές τις θέσεις. Όλοι είμαστε περαστικοί και προσωρινοί. Είμαστε εκεί όσο μας θέλει ο πρωθυπουργός που επιλέγει τους υπουργούς και πριν και πάνω απ’ όλα όσο μας θέλουν οι πολίτες αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε αναφέροντας ότι «υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών μας που τα βγάζει πέρα δύσκολα. Κάθε ευρώ το οποίο περνούμε από τον κρατικό κορβανά, να πρέπει να το προσέχουμε και να το τσεκάρουμε πάρα πολλές φορές. Έχουν ανάγκη στα γραφεία κατά καιρούς αλλά αυτές οι ανάγκες όταν αποφασίζεται το πως θα ικανοποιηθούν πρέπει να δείχνουμε πολλαπλάσια προσοχή επειδή, δεν είναι δικά μας λεφτά. Είναι κάτι που προκαλεί δικαίως αντιδράσεις από τους πολίτες, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε με μειωμένο ενδιαφέρον αυτές τις αντιδράσεις».