ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κόντρα «Δημοκρατίας» με Φ.Κρανιδιώτη & Θ.Τζήμερο; – Τι έγραψε η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας – Η σκληρή τοποθέτηση Φαήλου

Νεύρα προκαλούν τα αποτελέσματα της ομιλίας Μητσοτάκη στο Κογκρέσο

Κόντρα «Δημοκρατίας» με Φ.Κρανιδιώτη & Θ.Τζήμερο; – Τι έγραψε η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας – Η σκληρή τοποθέτηση Φαήλου

Διαβάζουμε στην διαδικτυακή έκδοση της καλής εφημερίδας «Δημοκρατία» με αφορμή την στήριξη του Σ.Μάνου και προφανώς την τοποθέτηση επ’αυτού του Φ.Κρανιδιώτη και του Θ.Τζήμερου για την ομιλία Κ.Μητσοτάκη στο Κογκρέσο ότι: 

«Λυτοί και δεμένοι έχουν βαλθεί να πείσουν ότι η χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κογκρέσο δεν ήταν ένα ιστορικό ανοσιούργημα και ότι δεν ήταν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία να ανακτήσει η Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια.

Μέσα σε αυτούς τους λυτούς και δεμένους εμφανίζονται και απόμαχοι της πολιτικής, ή αν προτιμάτε, κάποιοι που η πολιτική τους εγκατέλειψε πρώτη».

Ο Φ.Κρανιδιώτης χαρακτήρισε «Αντηχεία των ρωσικών συμφερόντων στην Ελλάδα» στην ομιλία του σήμερα στο πλαίσιο της σύμπραξης με τον Κ.Μπογδάνο και το Θ.Τζήμερο, ανάλογες κριτικές.

Και είπε ότι «Αυτά που είπε ο Μητσοτάκης τα έλεγα εγώ πριν».

Έλεγε ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;

Ειλικρινά δεν το θυμόμαστε, αλλά για να το λέει, έτσι θα είναι.

Kαι να σκεφθεί κανείς ότι είναι και συνεργάτης της εφημερίδας. Πολιτικοί ακροβατισμοί…

Να θυμηθούμε το tweet του Φ.Κρανιδιώτη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.