ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κοπή πίτας στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Ο Τ.Τσούνης τους παράτησε λόγω… Μαρινέλλας

Ακούγοντας την... ομολογία του Αμερικανού πρέσβη έμειναν… «άγαλμα» οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι

Κοπή πίτας στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Ο Τ.Τσούνης τους παράτησε λόγω… Μαρινέλλας

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης, ξεπέρασε τις «κόκκινες γραμμές», καθώς παράτησε την τελετή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο για να πάει στην… Μαρινέλλα.

Ανετράπη το πρόγραμμα και έσπασε το πρωτόκολλο μόνο και μόνο για να απευθύνει χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης ο Τ.Τσούνης γιατί είχε μια ανειλημμένη υποχρέωση και έπρεπε να αποχωρήσει αμέσως.

Ποια ήταν η υποχρέωση;

Το αποκάλυψε ο ίδιος.

Τον περίμενε στο αυτοκίνητο η σύζυγός του για να πάνε στην Μαρινέλλα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακούγοντας την… ομολογία Τσούνη έμειναν… «άγαλμα» οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι και οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης που παρίστατο και περίμεναν υπομονετικά να μιλήσουν βάσει του προγράμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.