ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κυβέρνηση: Κτύπησε πάλι ο «ιός» του «αχρείαστη» -Μ.Βοριδης: «Αχρείαστη η ομιλία Ράμα στην Αθήνα»

Τι είπε ο υπουργός Επικρατείας για τον Έντι Ράμα

Κυβέρνηση: Κτύπησε πάλι ο «ιός» του «αχρείαστη» -Μ.Βοριδης: «Αχρείαστη η ομιλία Ράμα στην Αθήνα»

Μάλλον στην κυβέρνηση πρέπει να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους. Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σε μια και μόνο λέξη που διατυπώνεται συνέχεια.

Την αρχή έκανε ο πρωθυπουρ4γός Κ.Μητσοτάκης ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «Αχρείαστη ενέργεια» την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί.

Στη συνέχεια και αναφορικά με την έλευση του Αλβανού πρωθυπουργού Έτνι Ράμα είχε δηλώσεις ότι: «Δεν είναι καλεσμένος μας, αχρείαστη η έλευσή του στην Αθήνα».

Τώρα τη σκυτάλη πήρε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης ο οποίος χαρακτήρισε ως «αχρείαστη» η ομιλία Ράμα στην Αθήνα.

«Καταλαβαίνω ότι η πρόθεση μπορεί να ήταν ένα είδος απαντήσεως στη ΝΔ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον Φρέντι Μπελέρι…» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, στην Αθήνα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, για την προεκλογική φιέστα του Έντι Ράμα στην Αθήνα, ο Μάκης Βορίδης, παρέπεμψε μεταξύ άλλων στα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ήταν αχρείαστο».

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι τελικά, η ομιλία Ράμα, «δεν επηρέασε τίποτα. Αν κάποιον ήθελε να προκαλέσει, αναρωτιέμαι ποιον».

Απαντώντας στο γιατί δεν εμποδίστηκε η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα, ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «για να απαγορευτεί θα έπρεπε να υπάρξει μια αιτιολογία γιατί δεν έχουμε διακόψει τις διπλωματικές μας σχέσεις. Μόνο αν υπήρχε θέμα δημόσιας ασφάλειας»…

«Η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή η χώρα που είναι αμυντικά πιο ισχυρή στα Βαλκάνια, η αρχαιότερη της ΕΕ στα Βαλκάνια. Η απαγόρευση θα έδειχνε ότι η Ελλάδα έχει κάτι να φοβάται. Η Ελλάδα δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβάται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε μάλιστα με νόημα ότι «μπορεί στόχος του Ράμα να ήταν η απαγόρευση… Τελικά ήρθε, έκανε τη συγκέντρωση του» για να συμπληρώσει ότι «το πραγματικό ζήτημα, είναι τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.