ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

M.Σαλμάς: «Απουσία του κράτους για την προστασία των καταναλωτών από τη νοθεία στα πρατήρια υγρών καυσίμων»

«Το κράτος χάνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από φόρους» λέει ο ανεξάρτητος βουλευτής

M.Σαλμάς: «Απουσία του κράτους για την προστασία των καταναλωτών από τη νοθεία στα πρατήρια υγρών καυσίμων»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάριος Σαλμάς, έφερε σε ερώτηση στη Βουλή προς τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετούς πολίτες, τη νοθεία στα καύσιμα. 

Το πρώην στέλεχος της ΝΔ που διεγράφη από το κόμμα για την κριτική που έχει ασκήσει για απευθείας αναθέσεις αλυσίδας καταστημάτων στα κυλικεία των υπουργείων Πολιτισμού και Υγείας, τώρα ξαναχτυπά την κυβέρνηση για το λαθρεμπόριο και τη νοθεία στα καύσιμα.

Στην ερώτησή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, επικαλούμενος και σχετικό δημοσίευμα, τονίζει πως «το κόστος της κλοπής για τους καταναλωτές υπολογίζεται σε 120 εκατ. ευρώ ετησίως, το κράτος χάνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από φόρους, ενώ όσα πρατήρια σφραγίστηκαν λόγω νοθείας από τον Ιούνιο, σήμερα λειτουργούν κανονικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κατηγορεί τον αρμόδιο υπουργό για «τεράστια προσωπική ευθύνη», σημειώνοντας ότι είχε ενημερώσει τόσο τον ίδιο όσο και τον πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Ιούνιο, για τη λαθρεμπορία στα καύσιμα και «ελάχιστους μήνες μετά το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διαπιστώνει την τεράστια έκταση -1 στα 4 πρατήρια στην Αττική – της απάτης, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την παρέμβασή μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.