ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Σαλμάς: «Ξέρει κανείς να μου πει για ποιο λόγο διαγράφηκα; – Είναι αντισυνταγματική η απόφαση»

«Διαγράφηκα για τις ιδέες μου και τις απόψεις μου»

Μ.Σαλμάς: «Ξέρει κανείς να μου πει για ποιο λόγο διαγράφηκα; – Είναι αντισυνταγματική η απόφαση»

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Μάριος Σαλμάς μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι έθεσε ένα πολύ απλό αλλά βασικό ερώτημα: «Εσείς ξέρετε γιατί με διέγραψαν;».

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δε γνωρίζει γιατί διαγράφηκε πέραν του αυτονόητου επειδή αμφισβήτησε την κυβερνητική πολιτική και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ούτε η Επιτροπή Δεοντολογίας ήξερε γιατί ήμουν εκεί. Για αυτό κράτησε 48 δευτερόλεπτα η διαδικασία. Ρώτησα γιατί με καλέσατε για να με διαγράψετε.

Μου απάντησε ο κύριος Τραγάκης ‘παιδί μου εσύ θα μας πεις’. Όταν επέμεινα, μου έδωσε ένα χαρτί με δυο άρθρα. Δεν πήρα απάντηση και σηκώθηκα και έφυγα.

Όταν ένας βουλευτής διαγράφεται ξέρουμε τον λόγο. Στην περίπτωσή μου, διαγράφηκα για τις ιδέες μου και τις απόψεις μου. Είναι αντισυνταγματική η απόφαση», ανέφερε αρχικά ο κύριος Σαλμάς.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για την παράταξη.

Τα παιδιά μου είδαν στο Instagram πως διαγράφομαι. Πώς ανακοίνωσε ο γιος του πρωθυπουργού πως διαγράφομαι. Εμείς υπηρετούμε τον κόσμο. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του», συνέχισε ο κύριος Σαλμάς.

Στη συνέχεια, ο κύριος Σαλμάς υπογράμμισε εκ νέου πως δεν θα παραδώσει την έδρα του και θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.