ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Συρεγγέλα: «Δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη του Σ.Κασσελάκη – Ο Π.Πολάκης πρέπει να διαγραφεί»

«Όταν υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται από όλους»

Μ.Συρεγγέλα: «Δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη του Σ.Κασσελάκη – Ο Π.Πολάκης πρέπει να διαγραφεί»

Η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (17/7) για το φραστικό επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη, τόνισε πως «δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη» του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως ανέφερε «δεν αμφισβητώ ότι ήταν μία σημαντική κίνηση αλλά δεν ήταν ειλικρινής, τον άδειασε ο κύριος Πολάκης (σ.σ. τον Στέφανο Κασσελάκη). Όταν υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται από όλους. Ακόμα κι όταν ξεφεύγει μία κουβέντα ζητάς συγγνώμη».

Αναφερόμενη στο πώς ξεκίνησε το συμβάν το πρωί της Τρίτης είπε «όντως η συζήτηση ήταν για τους ανασφάλιστους, για ένα θέμα με τον ΗΔΙΚΑ που ο κύριος Πολάκης επέμενε ότι ψηφίσαμε νομοθεσία που πετάμε τους ανασφάλιστους εκτός, ενώ έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο», ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε «Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε έτσι ένα κόμμα».

«Ο κύριος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί», υπογράμμισε η κυρία Συρεγγέλα, αναφέροντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Έχει ξαναμιλήσει με τέτοιο τρόπο ακόμα και σε απλούς πολίτες».

«Ο κύριος Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, την λογική του θα σου πω εγώ τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να κάνεις. Να κρίνουμε και να λέμε την άποψή μας σε ευπρεπή πλαίσια», είπε και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας άνθρωπος με τον τραμπουκισμό θεωρεί ότι μπορει να επιβάλλει τις απόψεις του, δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί πλέον αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.