ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Μάλλον ο Κ.Αγοραστός δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί στην Θεσσαλία: «Κατορθώσαμε να την πάμε πολύ ψηλά»

Θα γίνει σύμβουλος του Μπέου;

Μάλλον ο Κ.Αγοραστός δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί στην Θεσσαλία: «Κατορθώσαμε να την πάμε πολύ ψηλά»

Τελικά, μπορεί ο, μέχρι σήμερα, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κ.Αγοραστός να μην καταλαβαίνει τι έχει συμβεί στην Περιφέρειά του από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα και γι αυτό λέει αυτά που λέει;

Δηλαδή ότι μετά από τόσα χρόνια (εκλέχθηκε το 2010) Περιφερειάρχης, δεν έχει καταλάβει ότι η Περιφέρειά του λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικών, πήγε ίσως και 50 χρόνια πίσω (η περιοχή έχει υποστεί καταστροφές που δεν μπορούν να αποκατασταθούν ούτε σε δύο, ούτε σε πέντε χρόνια) και δηλώνει ότι «Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία πολύ ψηλά, να την ανεβάσουμε ψηλά. Ψηλά στην Ευρώπη και στον κόσμο» και «Σήμερα, βλέπετε μια Θεσσαλία με σχέδιο, τεχνογνωσία, πρόγραμμα, συγκεκριμένα έργα, τα οποία ο καθένας τα χρησιμοποιεί», πραγματικά ξεπερνά και κάθε λογικό νου.

Τουλάχιστον βγήκε ο Μπέος στον Βόλο και μπορεί να τον προσλάβει σύμβουλο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.