ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Με… «Απαράδεκτους» και Σ.Φασουλή το νέο βίντεο της Α.Διαμαντοπούλου – «Δεν μιλάει ξύλινα αλλά είναι φυτό»

Στις 6 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Με… «Απαράδεκτους» και Σ.Φασουλή το νέο βίντεο της Α.Διαμαντοπούλου – «Δεν μιλάει ξύλινα αλλά είναι φυτό»

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, το πρωί της Κυριακής (29/9), δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα νέο βίντεο για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Μπέζο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο από τους «Απαράδεκτους», αλλά και τον Σταμάτη Φασουλή.

Οι τέσσερίς τους τρώνε σε κάποιο εστιατόριο και συζητάνε.

Η Αννα Διαμαντοπούλου τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να την πειράζει λέγοντας προς τους υπολοίπους της παρέας: «Πολλά δεν λέει;».

Στη συνέχεια μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει… αγνώριστος.

«Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!» λένε, με τον Σπύρο μάλιστα να επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα των Απαράδεκτων, της αγαπημένης σειράς που πρωταγωνιστούσαν οι τρεις ηθοποιοί.

«Τι έγινε ρε παιδιά!».

«Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ», γι’ αυτό δεν με αναγνωρίζετε, απαντάει ο Μπέζος και στη συνέχεια μιλάει για την κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Άννα δεν μιλάει ξύλινα» για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα «είναι φυτό όμως!».

Οι δυο τους που γνωρίζονται από το σχολείο εξήγησαν ότι η Διαμαντοπούλου διάβαζε και η Δήμητρα… την εκμεταλλευόταν. Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

Η ανάρτησή της:

«Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου.

Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλικρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας.

Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.