ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Με τους Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία παρομοίασε τους λαθρομετανάστες ο Ν.Παναγιωτόπουλος

"Έρχονται κυνηγημένοι"

Με τους Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία παρομοίασε τους λαθρομετανάστες ο Ν.Παναγιωτόπουλος

Χωρίς την παραμικρή αντίδραση οι ελληνικές Αρχές δέχονται μοιρολατρικά δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μουσουλμάνους από τις αρχές του έτους οι οποίοι κατακλύζουν τις παραλίες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Το μοιρολατρικά σχετίζεται με δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων και υπουργών οι οποίοι απλώς σηκώνουν τα χέρια λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κάνουν τίποτα.

Πριν μερικές ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή «Τους δεχόμαστε όλους για να μην γίνουμε… “περιθώριο” σαν τον Όρμπαν»

Τώρα ο νυν υπουργός Μετανάστευσης Νίκος Παναγιωτόπουλος δηλώνει ότι οιι οι λαθρομετανάστες απο χώρες όπως το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, το Ιράκ ή το Σουδάν και άλλα μερί είναι κάτι σαν τους Έλληνες πρόσφυγες που έφυγαν από τη Μικρά Ασία και ήρθαν εδώ!

Είπε ο Ν.Παναγιωτόπουλος:

“Πολλοί λένε γιατί τι τους θέλετε γιατί τους παίρνεται, λες και είναι στο χέρι μας ανθρώπους που έρχονται από τη θάλασσα κυνηγημένοι ως πρόσφυγες έχει και η Ελλάδα από την ιστορία της και με πρόσφυγες και με μετανάστες και λυπούμαι πολύ που τόσοι πολλοί το έχουν ξεχάσει αυτό.

Πρόγονοί μας ήταν. Πρέπει να τηρήσουμε μια πολύ λεπτή ισορροπία.”

Καταρχάς δεν είναι απλά πολλοί αυτοί που λένε γιατί τους παίρνετε είναι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνική΄ς κοινωνίας.

Κατά δεύτερον δεν είναι κυνηγημένοι όπως είπε ο υπουργός αλλά έρχονται από ασφαλή χώρα την Τουρκία.

Τρίτον οι Έλληνες πρόσφυγες έφυγαν από γη ελληνική και ήρθαν σε γη ελληνική.
Όλα τα υπόλοιπα είναι παραποίηση της πραγματικότητας από τον υπουργό.

Γιατί ο Έλληνες υπουργός φοβάται να πει την ωμή αλήθεια,. Ότι πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου εισβολής.

Την ίδια ώρα η κατάσταση στα νησιά ε΄χει φτάσει στο απροχώρητο. Στη Ρόδο εντοπίστηκαν (από την αρχή του έτους έως και τις 15 Σεπτεμβρίου) 1.131 παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί, ενώ για το ίδιο διάστημα στα υπόλοιπα νησιά των Δωδεκανήσων άλλοι 4.566.
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης δίνει στο σύνολο 7.760 παράνομους μετανάστες. Η FRONTEX όομως δίνει απο τις αρχές του έστους 35.000 αλλοδαπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι  μεταναστευτικές ροές αυξάνονται καθημερινά, την ώρα που η Γερμανία και άλλα ευρωπαϊκά κράτη, «σφραγίζουν» τα σύνορά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.