ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΟΣΕΥΠΕ: «Ο Λ.Αυγενάκης πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ”έχω ασυλία”»

«Εμφανίστηκε στο γκισέ και απαίτησε να μπει στο αεροπλάνο ενώ είχε κλείσει η πτήση»

Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΟΣΕΥΠΕ: «Ο Λ.Αυγενάκης πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ”έχω ασυλία”»

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΟΣΕΥΠΕ και εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ, το πρωί της Τετάρτης μίλησε για το περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένου του αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος» από τον Λευτέρη Αυγενάκη τονίζοντας πως ο βουλευτής «πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε ”έχω ασυλία”».

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε τα όσα τραγικά συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου στον αερολιμένα Αθηνών όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε φτάσει με σκοπό να ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός άρχισε να μπερδεύει τις πύλες, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση του. Είχαν προηγηθεί αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού, χωρίς όμως ο ίδιος να εμφανιστεί και έτσι έφτασε καθυστερημένα στην πύλη του, με αποτέλεσμα να χάσει τη πτήση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κύριος Αυγενάκης εμφανίστηκε στο γκισέ και απαίτησε να μπει στο αεροπλάνο ενώ είχε κλείσει η πτήση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγεωργόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.