Μετά τη ψυχρολουσία στις Ευρωεκλογές, ο Κ. Μητσοτάκης ακολουθεί διαρκώς τον λάθος κανόνα. Δηλαδή, επιχειρεί να ανακόψει τη φθίνουσα πορεία «κάνοντας τρύπες στο νερό» σαν να φταίνε οι άλλοι και όχι οι πολιτικές που τους επιβάλλονται.

Ο περιβόητος ανασχηματισμός, ο οποίος ήταν τόσο σημαντικός, που ήδη έχει λησμονηθεί απ’ όλους και τίποτα δεν άλλαξε καθώς ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη ουσιαστικά είπε ότι δεν αλλάζει πολιτικές και τώρα ακούγεται ότι έρχεται ο περιγραφόμενος «δομικός ανασχηματισμός των γενικών γραμματέων των υπουργείων».

Την επιμελητεία του «δομικού ανασχηματισμού» έχει αναλάβει ο νέος υφυπουργός Επικράτειας Γ. Μυλωνάκης, και οι πληροφορίες θέλουν νυν γραμματείς να ετοιμάζονται για έξοδο με πληροφορίες του τύπου, «έμαθα ότι πριν από 5 χρόνια ο αδελφός του είχε κάνει αυτό και το άλλο» ή για άλλον «έμαθα ότι μιλάει συχνά με τον τάδε και τον δείνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή και πάλι με αλλαγές σε πρόσωπα ο Κ.Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι λύνει προβλήματα σαν να του φταίνε αυτοί και όχι οι πολιτικές που μαζί με στενούς συνεργάτες θέλει να εφαρμόσει!