Μέτα λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέταξε το pronews.;gr στα ειδησιογραφικά site τα οποία κάλυψαν μόνο την άποψη της Σοφίας Βούλτεψη στην υπόθεση με το επίμαχο τηλεφώνημα που έκανε σε ένα Πακιστανό μεγαλόπαράγοντα ονόματι Σιέντ Μοχαμάντ Τζαμίλ, πρόεδρο κάποιου πολιτιστικού συλλόγου Ελλάδας – Πακιστάν.

Και λέμε μετά λύπης μας; καθώς είναι μεν λογικό για τον Κ.Μογδάνο να μην μπαίνει στο pronews.gr πάνω από 10 φορές την ημέρα αλλά εν πάση περιπτώσει κάποιος από τους συνεργάτες του θα έπρεπε να τον είχε πληροφορήσει.

Όπως είπε ο ίδιος ο Κ.Μπογδάνος

Έχω συγκεντρώσει εδώ με τους συνεργάτες μου κάποιες, δεν είναι όλες, δυστυχώς οι περιπτώσεις Μέσων που φιλοξενούν μόνο την πλευρά της Βούλτεψη. Θέλω να κρίνετε εάν αυτές οι περιπτώσεις των Μέσων εν τέλη αντιπολιτεύονται ή συμπολιτεύονται”.

Να πληροφορήσουμε επομένως τον Κ.Μπογδάνο ότι το pronews.gr είναι από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά Μέσα  όχι μόνο με μια αλλά με δύο δημοσιεύσεις του κάλυψε το θέμα και το κάλυψε πλήρως και το οποίο πριν την νυκτερινή “ανακοίνωση” ουσιαστικά του ΑΠΕ-ΜΠΕ (με την απάντηση Βούλτεψη) δεν είχε ως κεντρικό θέμα τον ίδιο αλλά το επίμαχο τηλεφώνημα, φυσικά.

Γιατί το θέμα ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η “θεσμικότητα” του τηλεφωνήματος όπως ισχυρίστηκε η ίδια η υφυπουργός Μετανάστευσης στον Πακιστανό παράγοντα και όχι πως κάλυψαν τα ΜΜΕ την όποια θέση του Κ.Μπογδάνου στο ίδιο θέμα.

Δείτε το απόσπασμα το 15:45 του βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">