ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μια κυβέρνηση σε πάρτι: Από τα τσιφτετέλια της Ζ.Ράπτη στο κλάμπινγκ του Β.Οικονόμου την ώρα που οι πυρκαγιές «κατάπιναν» την Αττική

Και ο πρωθυπουργός στον δικό του… κόσμο με τα χέρια στις τσέπες

Μια κυβέρνηση σε πάρτι: Από τα τσιφτετέλια της Ζ.Ράπτη στο κλάμπινγκ του Β.Οικονόμου την ώρα που οι πυρκαγιές «κατάπιναν» την Αττική

Το τσιφτετέλι της Ζωής Ράπτη επάνω σε σκάφος με δύο άνδρες, το κλάμπινγκ του υφυπουργού Υποδομών και βουλευτή της ΝΔ στην Ανατολική Αττική Βασίλη Οικονόμου και ο… «αραχτός»  Γιάννης Βρούτσης και όλα αυτά ενώ η Αττική ήταν τυλιγμένη στις φλόγες, δείχνουν μια κυβέρνηση η οποία ζει στο δικό της «μύθο», μόνο που αυτός δεν αγγίζει την ελληνική κοινωνία.

Είναι η  έλλειψη ενσυναίσθησης; Είναι  ο κυνισμός;  Είναι και τα δύο μαζί;

Όλα αυτά κάτω από την απόλυτη κάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζει και αυτός το δικό του «μύθο» καθώς νόμιζε ότι οι πυρόπληκτοι της Πεντέλης τον…  επευφημούσαν όταν επισκεπτόταν το δημαρχείο.

Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του με τα χέρια στις τσέπες και το χαμόγελο στο πρόσωπο.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση η οποία δεν ξέρει που στέκεται και που βαδίζει.

Αυτό γιατί μάλλον λικνίζεται στους ρυθμούς του ανέμελου καλοκαιριού.

Έτσι η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα υπήρξε ουσιαστική.

Όχι μόνο δεν τους επέπληξε, αλλά επέλεξε η κυρία Ράπτη να βρίσκεται στο πλευρό του και στην επίσκεψη στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, που κινδύνευσε να γίνει στάχτη από την πυρκαγιά, όταν η ίδια… χόρευε.

Μνημείο κυνισμού διεκδικεί  και ο υφυπουργός Υποδομών κ. Οικονόμου που έκανε κλάμπινγκ την ώρα που η φωτιά στη  Βορειοανατολική Αττική-σημειωτέον είναι η περιφέρεια στην οποία εκλέγεται-έχει ήδη προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή.

Υποψηφιότητα όμως θέτει και μάλιστα με αξιώσεις και η κυρία Ζωή Ράπτη, υφυπουργός Ανάπτυξης που μία μέρα μετά, στις 13 Αυγούστου, με ενεργές ακόμη εστίες και τα καταστραμμένα σπίτια να καπνίζουν, δεν χαλάει τη ζαχαρένια της και επιδίδεται σε τσιφτετέλι συμμετέχοντας σε μίνι κρουαζιέρα στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας.

Τραγουδώντας έξω φωνή το λαϊκό άσμα «Μία είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία», ίσως στέλνει στο δικό της μήνυμα για την απόλυτη ανεπάρκεια του κράτους στο οποίο συμμετέχει, να προστατεύσει τους πολίτες.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της κυρίας Ράπτη έναντι του συνυποψηφίου της η απόλυτη υποκρισία, αφού δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Πεντέλη.

Με μικρότερες πιθανότητες στο διαγωνισμό κυνισμού, που θα μπορούσε να έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «εδώ ο κόσμος καίγεται… » συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, που κρίνοντας προφανώς ότι δεν συντρέχει λόγος να χαλάσει τις διακοπές του, παρακολουθούσε από τη σεζ λονγκ σε παραλία της Νάξου την ανεξέλεγκτη λόγω της αδυναμίας του κρατικού μηχανισμού να αντιμετωπίσει –για ακόμη μια φορά- τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές.

Προφανώς ο πρωθυπουργός δεν ανησυχεί από την δημοκοπική κατάρρευση του κόμματός του και το δείχνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είτε δεν ελπίζει, ή και δεν επιθυμεί πλέον, να ξαναβγεί πρωθυπουργός το 2027 είτε θεωρεί ότι όλα αυτά θα ξεχαστούν όταν έρθει η ώρα της κάλπης, έχει αποδοθεί τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο του επιτελικού κράτους σε διαρκείς διακοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.