ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...

Μήνυση από αρχηγό κόμματος για σάτιρα που έκανε δέχτηκε ο Χ.Ζαραλίκος – «Δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον…»

Ποιον «φωτογράφισε» με το υπονοούμενό του

Μήνυση από αρχηγό κόμματος για σάτιρα που έκανε δέχτηκε ο Χ.Ζαραλίκος – «Δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον…»

Μήνυση από αρχηγό κόμματος δέχθηκε ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος με αφορμή σάτιρα που έκανε πριν από λίγο καιρό.

Πιο αναλυτικά ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε κουίζ προς τον κόσμο, ρωτώντας σε ποια χώρα του κόσμου συμβαίνει κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο αρχηγός κόμματος δεν έκανε μήνυση σε άλλους στο παρελθόν, οι οποίοι του είχαν κάνει άλλα κατά του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε: «Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα , ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον …

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ;;
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ;;
ΝΙΓΗΡΙΑ ;;
LIVE YOUR MYTH IN GREECE ??».

Ζαραλίκος – Γιατί το υπονοούμενο του «φωτογραφίζει» Ανδρουλάκη

Μάλιστα αν δει κανείς προσεκτικά το ποστάρισμα του κωμικού θα σκεφτεί ότι ίσως ο πολιτικός αρχηγός για τον οποίο αναφέρεται η ανάρτηση είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτό θα συμβεί γιατί στο τελευταίο του βίντεο ο Ζαραλίκος σατίρισε αρκετά το ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα η φράση «ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον …», αφήνει έντονες υπόνοιες ότι εννοεί αυτούς που παρακολουθούσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη και ο ίδιος ποτέ δεν κινήθηκε δικαστικά για αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε δεχθεί μήνυση και από τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον υπουργό υγείας να κατηγορεί τον κωμικό ότι εκφράζεται με χυδαίο τρόπο προς αυτόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.