Μήνυση από αρχηγό κόμματος δέχθηκε ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος με αφορμή σάτιρα που έκανε πριν από λίγο καιρό.

Πιο αναλυτικά ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε κουίζ προς τον κόσμο, ρωτώντας σε ποια χώρα του κόσμου συμβαίνει κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο αρχηγός κόμματος δεν έκανε μήνυση σε άλλους στο παρελθόν, οι οποίοι του είχαν κάνει άλλα κατά του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε: «Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα , ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον …

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ;;
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ;;
ΝΙΓΗΡΙΑ ;;
LIVE YOUR MYTH IN GREECE ??».

Ζαραλίκος – Γιατί το υπονοούμενο του «φωτογραφίζει» Ανδρουλάκη

Μάλιστα αν δει κανείς προσεκτικά το ποστάρισμα του κωμικού θα σκεφτεί ότι ίσως ο πολιτικός αρχηγός για τον οποίο αναφέρεται η ανάρτηση είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτό θα συμβεί γιατί στο τελευταίο του βίντεο ο Ζαραλίκος σατίρισε αρκετά το ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα η φράση «ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον …», αφήνει έντονες υπόνοιες ότι εννοεί αυτούς που παρακολουθούσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη και ο ίδιος ποτέ δεν κινήθηκε δικαστικά για αυτό.

">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε δεχθεί μήνυση και από τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον υπουργό υγείας να κατηγορεί τον κωμικό ότι εκφράζεται με χυδαίο τρόπο προς αυτόν.