ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μόνο στην Ελλάδα αυτά: Δημόσιος υπάλληλος πήρε αναρρωτική και επέστρεψε… 13 χρόνια μετά

Αδιανόητες καταστάσεις στο δήμο Μετεώρων

Μόνο στην Ελλάδα αυτά: Δημόσιος υπάλληλος πήρε αναρρωτική και επέστρεψε… 13 χρόνια μετά

Ένα αδιανόητο περιστατικό έπεσε στην αντίληψη του δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου, όταν θέλησε να μάθει πόσοι υπάλληλοι εργάζονται στο δήμο του και το τι κάνουν.

Σύμφωνα με το trikalavoice, ο νέος δήμαρχος της περιοχής Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας από τους προϊσταμένους.

Όπως προέκυψε ορισμένοι υπάλληλοι του δήμου έκαναν… αραιές εμφανίσεις, με έναν εξ αυτών να απουσιάζει από το 2011, λόγω αναρρωτικής άδειας.

Ο δήμαρχος έδωσε εντολή για άμεση επιστροφή όλων των υπαλλήλων στις θέσεις τους, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες του δήμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν παίζουμε εδώ», δήλωσε σε τοπικά Μέσα ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.