ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Ν.Ανδρουλάκης: «Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Έχω χρέος να διασφαλίσω την ενότητα και την προοπτική»

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ηγηθεί του προοδευτικού κόσμου της χώρας» δήλωσε ο Ν.Ανδρουλάκης

Ν.Ανδρουλάκης: «Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Έχω χρέος να διασφαλίσω την ενότητα και την προοπτική»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι «Δεσμεύομαι σήμερα ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ώστε η ζωή τους να είναι καλύτερη». 

Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, είπε ότι τρεις εβδομάδες νωρίτερα θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι σε ανοικτή σύνοδο της ΚΕ, ενώ πρότεινε και να υπάρξει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων.

Η διαφορά μας με τη ΝΔ ήταν πάνω από 30 μονάδες και από τον ΣΥΡΙΖΑ 24. Τώρα η διαφορά με τη ΝΔ είναι στο μισό και με τον ΣΥΡΙΖΑ δύο μονάδες, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι ενώ υπάρχει στρατηγική ήττα της ΝΔ και ήττα της πολιτικής του TikTok του κ. Κασσελάκη, εμφανίζεται εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην άνοδο της Δεξιάς στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή ότι ο προερχόμενος από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα Αντόνιο Κόστα ανέλαβε νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ηγηθεί του προοδευτικού κόσμου της χώρας και είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε αυτό που κάποτε ήταν όνειρο θερινής νυχτός», τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας ότι «ποτέ δεν υπήρχε κανείς αποκλεισμός», «κάτι που φαίνεται ότι σε κάποιους δεν άρεσε», όπως σχολίασε.

«Είμαι σίγουρος ότι αν μείνουμε ενωμένοι τα πολύ περισσότερα θα έρθουν και δεν είναι μια απλή δέσμευση, είναι η μεγάλη μου πίστη», υπογράμμισε.

«Δεν πρέπει να καταστροφολογούμε. Την ώρα που η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πέσει παντού, το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε δεύτερο κόμμα σε όλη την ελληνική περιφέρεια. Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια το πράσινο είναι στον πολιτικό χάρτη της χώρας», είπε ο Ν. Ανδρουλάκης.

«Είμαι σίγουρος πως αν δεν εγκλωβιστούμε σε μια δίνη εσωστρέφειας πολύ σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στον χώρο της αντιπολίτευσης», ανέφερε.

«Και αν κάτι με στενοχωρεί, πάνω απ’ όλα ανθρώπινα πέρα από την πολιτική, είναι μία εμμονή που βλέπω τις τελευταίες μέρες, αυτή είναι η αναγκαία διαδικασία δίκαιης αποτίμησης και εσωκομματικού διαλόγου να θέλουν κάποιοι να τη μετατρέψουν σε παρασκηνιακές συμφωνίες και πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω χρέος να διασφαλίσω την ενότητα και την προοπτική. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σύρεται σε έναν διαλυτικό διχασμό και σε μια παρατεραμένη εσωστρέφεια που πληγώνει τον κόσμο της παράταξης. Αυτή η συζήτηση δεν ξεκίνησε με ευθύνη μου αλλά έχω ευθύνη ως πρόεδρος να την κλείσω το συντομότερο δυνατό», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.