ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Μωραΐτης: «Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ – Να κάνει αποποίηση κληρονομιάς ο Σ.Κασσελάκης»

Ο γνωστός στιχουργός δημοσίευσε στο «Χ» συνομιλία που είχε με φίλο του

Ν.Μωραΐτης: «Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ – Να κάνει αποποίηση κληρονομιάς ο Σ.Κασσελάκης»

Ο Νίκος Μωραΐτης, το απόγευμα της Δευτέρα (9/9) δημοσίευσε στο «Χ» μία συνομιλία που είχε με έναν φίλο του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πώς ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να κάνει αποποίηση κληρονομιάς.

Ο γνωστός στιχουργός εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης την προεδρία του κόμματος παρά το γεγονός ότι ο συνομιλητής του εμφανίζεται βέβαιος ότι θα κέρδιζε με ποσοστό 70%.

«Η κληρονομιά του κόμματος είναι ο Σπίρτζης, η Γεροβασίλη, ο Ζαχαριάδη, ο Πολάκης, ο Ραγκούσης, η Νοτοπούλου, ο Παππάς, ο Θεοδωρόπουλος και τρεις Τσίπρες» λέει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του:

«Αληθινή συνομιλία με φίλο, πριν από λίγο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Γιατί δεν τους διέγραφε όλους αυτούς; Τους σιχαίνεται ο κόσμος!
-Ποιους να διαγράψει, παιδί μου; Το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπει στον Πρόεδρο να διαγράψει στέλεχος. Μόνο τα στελέχη διαγράφουν τον Πρόεδρο.
-Να ξανακατέβει! 70% θα πάρει!
-Να ξανακατέβει να πάρει τι;
-Το κόμμα!
-Καλέ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κόμμα. Εσένα αν πέθαινε ο παππούς σου και σου άφηνε κληρονομιά τον Σπίρτζη, τη Γεροβασίλη, τον Ζαχαριάδη, τον Πολάκη, τον Ραγκούση, τη Νοτοπούλου, τον Παππά, τον Θεοδωρόπουλο και τρεις Τσίπρες, θα τους έπαιρνες;
-Όχι, θα έκανα αποποίηση κληρονομιάς.
-Α, γεια σου!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.