Τώρα, εμένα γιατί αντί να μου μυρίζει άνοιξη μου «μυρίζουν» εκλογές;

Ν.Πλακιάς κατά Ν.Ανδρουλάκη: «Πριν τις συγκεντρώσεις δεν ξέρατε καν που πέφτουν τα Τέμπη»

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Ν.Πλακιά

Ν.Πλακιάς κατά Ν.Ανδρουλάκη: «Πριν τις συγκεντρώσεις δεν ξέρατε καν που πέφτουν τα Τέμπη»

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών, εξέφρασε μέσω μιας ανάρτησης του, την αντίθεσή του στην πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να προτείνει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο. 

«Διαβάζω ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Τριαντόπουλο. Πριν τις συγκεντρώσεις δεν σας είχα ακούσει να λέτε τίποτα για τα ΤΕΜΠΗ.

Μην σας πω ότι δεν ξέρετε καν που πέφτουν. Είναι εντελώς άστοχο αυτή τη στιγμή να κάνετε κάτι τέτοιο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακίας.

Ο Νίκος Πλακιάς απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ και στον Νίκο Ανδρουλάκη λέει «στείλτε κανένα νομικό σας να δει που έχει φτάσει η δικογραφία από τότε που θυμόσαστε εσείς. @androulakisnick μην ρίξετε στα βράχια όλες τις προσπάθειες που κάναμε μέχρι τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.