ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Νέα «πυρά» του Ο.Κωνσταντινόπουλου κατά του Ν.Ανδρουλάκη – «Πολιτική ήττα όταν χάνεις από τον Σ.Κασσελάκη»

Δεν «άνοιξε τα χαρτιά του» για το αν θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα, σε πιθανή διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Νέα «πυρά» του Ο.Κωνσταντινόπουλου κατά του Ν.Ανδρουλάκη – «Πολιτική ήττα όταν χάνεις από τον Σ.Κασσελάκη»

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, εξαπέλυσε νέα «πυρά» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, τονίζοντας πως «είναι πολιτική ήττα όταν χάνεις από τον Σ.Κασσελάκη».

Παράλληλα, αξίζει να τονισθεί πως ο βουλευτής δεν «άνοιξε τα χαρτιά του» για το αν θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα, σε πιθανή διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ο.Κωνσταντινόπουλις περιορίστηκε να πει πως θα δει όλες τις υποψηφιότητες όταν αυτές κατατεθούν, επισημαίνοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι το κόμμα να μη φοβίζει τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους.

Ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στην κριτική του όσον αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα, λέγοντας πως η τρίτη θέση – επικαλούμενος δηλώσεις του ίδιου του Νίκου Ανδρουλάκη – είναι πολιτική ήττα, όπως πολιτική ήττα είναι όταν χάνεις από τον Σ.Κασσελάκη, όπως είπε χαρακτηριστικά, αποκλείοντας κάθε πολιτική συνεργασία μαζί του.

«Να προχωρήσουμε στη διεύρυνση, χωρίς τον Κασσελάκη, δεν είναι κεντροαριστερός» τόνισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.