ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα στοιχεία από την Α.Λινού των εμβολίων ζητά η πλευρά του Σ.Κασσελάκη – Δεν έφτασαν οι 476 σελίδες που είχε καταθέσει

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα στοιχεία από την Α.Λινού των εμβολίων ζητά η πλευρά του Σ.Κασσελάκη – Δεν έφτασαν οι 476 σελίδες που είχε καταθέσει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού την οποία έχει αναδείξει το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Πολάκης με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νομικό γραφείο στο οποίο είχαν απευθυνθεί οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, ζήτησε από την Αθηνά Λινού και νέα στοιχεία, πέραν δηλαδή από τις 476 σελίδες που είχε καταθέσει η βουλευτής μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την εξέλιξη είναι πολλά.

Κατ’ αρχήν, πώς μέσα από τις 476 σελίδες δεν βρέθηκαν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει σχεδόν καθημερινά ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, για την δραστηριότητα της εταιρείας Prolepsis της Α.Λινού.

Επίσης, τι είναι αυτό που τους κίνησε το ενδιαφέρον και ζητούν επιπλέον εξηγήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί όπως και να το κάνουμε 476 σελίδες είναι πάρα πολλές και αν δεν είναι αρκετές τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.