ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νεκρά ψάρια στον Βόλο: Πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ «καρφώνει» υπουργό της κυβέρνησης

Έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook

Νεκρά ψάρια στον Βόλο: Πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ «καρφώνει» υπουργό της κυβέρνησης

Σαφείς «αιχμές» προς «γαλάζιο» υπουργό άφησε ο Γιώργος Ξηραδάκης, πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2019, με αφορμή τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Βόλο.

Ο Γιώργος Ξηραδάκης είναι ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της XRTC Business Consultants και από το 2022 είναι πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας.

Το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Η ανάρτηση

Ο κ. Ξηραδάκης έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook κάνοντας αναφορά (mention) για να την δουν οι  Άδωνις Γεωργιάδης, Χρήστος Στυλιανίδης, Θεόδωρος Σκυλακάκης και Χρήστος Τριαντόπουλος.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Έγκλημα στο Βόλο! Είστε όλοι σας ΓΕΛΟΊΟΙ.

Όσοι είστε υπεύθυνοι για το αποστραγγιστικό έργο της Λίμνης Κάρλας, της Προστασίας του Λιμανιού και του Παγασητικού παραιτηθείτε αν σας έχει μείνει λίγη μπέσα.

Είστε απάνθρωποι και επικίνδυνοι και θα πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας.

Αρκετά!

Αν δεν συμβεί αυτεπάγγελτα οι Βουλευτές και οι Υπουργοί της Μαγνησίας πρέπει να το ζητήσουν αυτό άμεσα.

Ψευτοπολιτικάντηδες που δεν έχουν τσίπα μας καταστρέφουν.

Ζητώ άμεσα να δοθούν εξηγήσεις και να λύσουν το πρωί πρόβλημα οι τρεις άμεσα υπεύθυνοι.

Είναι η Περιφέρεια εκπροσωπούμενη από τον Καθηγητή Κουρέτα, ο ΟΛΒ Εκπροσώπουμενος από τον Σωκράτη Αναγνώστου και για την Κυβέρνηση ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστος Τριαντόπουλος».

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.