Λίγες ώρες πριν από τον εορτασμό των 50 ετών της ΝΔ που οργανώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρηγίλλης ο βουλευτής Γ.Βλάχος χτυπά την κυβέρνηση με εκ νέου ερώτημα για τα κόκκινα δάνεια.

">

Αυτή τη φορά το χτύπημα ήταν από τον Γιώργο Βλάχο και στόχευσε τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος είναι υπουργός Οικονομικών αλλά και αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Όπως αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος χθες δέχθηκε ερώτηση για την παροχή φαρμάκων στους χαμηλοσυνταξιούχους χωρίς την δική τους συμμετοχή.

Η ουσία είναι ότι ο Γ. Βλάχος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Κ. Χατζηδάκη επανερχόμενος στην ερώτηση των «11» για τα κόκκινα δάνεια. Αυτό σημαίνει ότι ο Κ. Χατζηδάκης θα πρέπει να απαντήσει προφορικά στον βουλευτή της ΝΔ μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής, μάλιστα, σημειώνει προς τον υπουργό ότι «μετά την απάντησή σας στην κοινή ερώτηση με άλλους συναδέλφους σχετικά με την προστασία των δανειοληπτών, ερωτήματα που θέσαμε δεν έλαβαν απάντηση, αλλά και νέα που δημιουργήθηκαν, αφού ταυτόχρονα γινόμαστε αποδέκτες νέων αιτημάτων των πολιτών» και ρωτάει αν «υπάρχει η βούληση από μέρους του Υπουργείου σας για νέες παρεμβάσεις προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία και δικαιοσύνη μεταξύ Τραπεζών – Funds και δανειοληπτών κλείνοντας οριστικά ένα κρίσιμο κοινωνικό και οικονομικό θέμα που άνοιξε η κρίση με ευθύνη και των δυο πλευρών».