ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Α.Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με 32 υπογραφές

«Το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη»

Ο Α.Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με 32 υπογραφές

Ο Απόστολος Γκλέτσος, στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος, ενώ κατέθεσε και 32 υπογραφές (σ.σ απαιτούνται τουλάχιστον 30). 

Ανέφερε ότι είναι συγκινημένος που μίλησε για πρώτη φορά στην ΚΕ και τόνισε ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του, ότι «το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη».

«Να πούμε ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε η υπερήφανη κυβερνώσα αριστερά, ότι θα ξαναδιεκδικήσουμε για τον κόσμο την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου -που κάθισε λίγο απ’ έξω με τα δίκια της και δεν προσήλθε στην κάλπη για να ψηφίσει- ότι είμαστε εδώ, έχουμε πάρει όσα μαθήματα μας αναλογούσαν να πάρουμε, θα πούμε λόγια πολιτικά σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα της ζοφερής πραγματικότητας και θα διεκδικήσουμε την ψήφο των Ελλήνων απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία κυβερνάει με το Predator».

Όπως ανέφερε συνομιλώντας με δημοσιογράφους το πόθεν έσχες του είναι έτοιμο -καθότι ως αιρετός στην ΤΑ καταθέτει κάθε χρόνο- και άμεσα θα το καταθέσει και τυπικά στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Γλέτσος για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Εμείς φταίμε. Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και εμείς τον χρήσαμε στρατηγό στον πόλεμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.