ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Α.Τσίπρας αποφασίζει αν θα τελειώσει «εδώ και τώρα» τον Σ.Κασσελάκη με την έδρα Επικρατείας της Π.Τσαπανίδου

Εάν η πρώην παρουσιάστρια τη δεχθεί τελειώνουν οριστικά στον ΣΥΡΙΖΑ τον εξ Αμερικής «σωτήρα»

Ο Α.Τσίπρας αποφασίζει αν θα τελειώσει «εδώ και τώρα» τον Σ.Κασσελάκη με την έδρα Επικρατείας της Π.Τσαπανίδου

Σκηνικό σαρωτικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη φατρία των «87», μια νέα εξέλιξη μπορεί να δώσει το οριστικό «κτύπημα» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι η πρώτη επιλαχούσα, για να αναλάβει καθήκοντα βουλευτού επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του Όθωνα Ηλιόπουλου.

Αν και τηρεί σιγήν ιχθύος και κρατά κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το αν θα πάρει την έδρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος προτίθεται να τη δεχθεί και να ορκιστεί βουλευτής, κλείνοντας έτσι οριστικά στις 28 Αυγούστου το θέμα παράδοσης της έδρας  στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μιας έδρας την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει πάση θυσία για να αποκτήσει φωνή εντός της Βουλής.

Όμως η Π.Τσαπανίδου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία του αποκάλυψε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να ορκιστεί βουλευτής, ένα σενάριο που θα  φέρει τη θύελλα  στις σχέσεις Κασσελάκη-Τσίπρα, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ούτως ή άλλως στο ναδίρ.

Αυτό βέβαια γιατί η  γνωστή πρώην παρουσιάστρια διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, συνομιλεί τακτικά μαζί του, ενώ συμμετέχει ως μέλος και στο πρώτο ΔΣ του Ιδρύματος Τσίπρα.

Κατά συνέπεια οποιαδήποτε πολιτική κίνηση της Π.Τσαπανδίσου φέρει την πολιτική υπογραφή του Α.Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ενδεχόμενο που η Π.Τσαπανίδου κρατήσει την έδρα τότε η  απαξίωση προς το πρόσωπο του Σ.Κασσελάκη θα είναι σε τέτοιο βαθμό που ο τελευταίος δύσκολα θα μπορέσει να διατηρήσει τη θέση  του στο κόμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.