ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ο εγγονός του Γιάννου Παπαντωνίου λήστεψε υπό την απειλή σπασμένου μπουκαλιού έναν 15χρονο και μία 19χρονη!

Για 15 ευρώ!

Ο εγγονός του Γιάννου Παπαντωνίου λήστεψε υπό την απειλή σπασμένου μπουκαλιού έναν 15χρονο και μία 19χρονη!

Ο εγγονός του Γιάννου Παπαντωνίου είναι ο ανήλικος που υπό την απειλή σπασμένου μπουκαλιού, λήστεψε μαζί με άλλα τρία άτομα έναν 15χρονο και μία 19χρονη στο άλσος Κηφισιάς, στην πλατεία Πλατάνων.

Όλα έγιναν τη περασμένη Παρασκευή (11/10), όταν οι νεαροί δράστες πλησίασαν τον 15χρονο και τη 19χρονη και τους απείλησαν προκειμένου να τους πάρουν το ποσό των… 15 ευρώ!

Μάλιστα, η νεαρή μιλώντας στους αστυνομικούς, εξήγησε ότι ενώ ήταν πεζή μαζί με τον 15χρονο, τους πλησίασε ομάδα νεαρών που κάθονταν σε ένα κιόσκι και αφού τους απείλησαν με ένα γυάλινο μπουκάλι, τους ζήτησαν τα χρήματα τους.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο νεαροί φέρεται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.