ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλεί τον Κυριάκο Βελόπουλο να τοποθετηθεί για καταγγελία παιδεραστίας από βουλευτή του κόμματός του (βίντεο)

Ο πρόεδρος του κόμματος Φίλιππος Καμπούρης ζητά να δοθεί επίσημη απάντηση για το θέμα από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης

Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλεί τον Κυριάκο Βελόπουλο να τοποθετηθεί για καταγγελία παιδεραστίας από βουλευτή του κόμματός του (βίντεο)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 06/06, 22.10): Με μία επίσημη ανακοίνωση που τιτλοφορείται: «Να απαντήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που καταγγέλλουν βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για παιδεραστία», ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Φίλιππος Καμπούρης, θέτει θέμα «υπόθεσης Λιγνάδη», δηλαδή κρούσματος παιδεραστίας από βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και ζητεί από τον πρόεδρό του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο να τοποθετηθεί επάνω σε ένα βίντεο, όπου «καταγγέλλεται» το θέμα!

Ολόκληρη η δήλωση του ΛΑ.Ο.Σ.:

«Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ καλεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο να απαντήσει εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που καταγγέλλουν Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για παιδεραστία.

Κύριε Βελόπουλε είναι αληθείς οι καταγγελίες γυναίκας τεχνικού κινητών τηλεφώνων η οποία αναφέρει ότι κατά την διάρκεια επισκευής του κινητού τηλεφώνου Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης εντόπισε βίντεο με το βιασμό ανηλίκων από βουλευτή του κόμματος σας και αυτό το υλικό σας παραδόθηκε και είναι στην κατοχή σας;

Κύριε Βελόπουλε αποκρύψατε το γεγονός ενώ τα γνωρίζατε όλα; Ισχύουν οι καταγγελίες; Ναι ή όχι; Απαντήστε τώρα!».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το θέμα στον διευθυντή του pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη, μιλά για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του κόμματος Φίλιππος Καμπούρης και δίνει στην δημοσιότητα το σχετικό βίντεο της καταγγελίας:

Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή από όλες τις απόψεις. Ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν φήμες για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης ακόμα και από κυβερνητικά στελέχη προκειμένου εν συνεχεία να χρησιμοποιηθεί ως «εργαλείο πολιτικής διαπραγμάτευσης» με τον Κ.Βελόπουλο.

Αν βέβαια όλο αυτό είναι αλήθεια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.